Zaal aanvragen

Zaal aanvragen

Het Tienerhuis en/of Skatepark heeft diverse ruimtes die je kunt afhuren.We hebben een grote zaal met veel ruimte waar je kunt vergaderen, maar ook ontspannend bezig kunt zijn. Boven is er de balkonzaal waar je met maximaal acht personen kunt vergaderen. Deze balkonzaal beschikt over wifi en een televisiescherm, ideaal voor een training of overleg.

Persoonlijke feesten zoals bijvoorbeeld je verjaardag, voor kinderen van de basisschool kun je ook in het Tienerhuis & Skatepark houden. Heb je een feest voor school, vereniging of een ander maatschappelijk doel? dan hebben wij daar de ruimte voor! Verjaardagspartijen voor volwassenen kunnen niet in het Tienerhuis gehouden worden. Informeer voor de mogelijkheden en de kosten bij het beheer van het Tienerhuis & Skatepark via beheertienerhuis@gmail.com Wel merken we direct op dat er niet op alle momenten een kinderfeestje kan plaatsvinden. We zijn immers voor alle tieners uit Brouwhuis, Rijpelberg en andere wijken van de stad.

Het Tienerhuis is en blijft vooral toch een jongerenplaats. Hier schenken wij dus GEEN alcohol! Wanneer je de ruimte huurt, gelieve deze dan ook netjes achter te laten.