Activiteiten

Activiteiten bij het Tienerhuis

Regelmatig organiseren we activiteiten die we niet allemaal apart kunnen aanduiden. Dit kan variëren van steples tot voetbal, en van een pooltoernooi naar een open dag. Deze zullen ook op de facebookpagina en de homepage van de website worden vermeldt. Wil je dus helemaal up to date blijven? Volg dan ook onze facebookpagina!

Disco

Één keer in de maand hebben we een tienerdisco, met elke maand een ander thema. Altijd de eerste Zaterdag van de maand, met uitzondering van vakanties en feestdagen. De disco is er speciaal voor de jeugd vanaf groep 6 tot ongeveer 14 jaar.

Schaatsbaan

Niet iedereen hoopt op een heel lange en koude winter, maar wij bij het Tienerhuis en Skatepark wel! Want dat betekent dat we weer lekker lang kunnen schaatsen. Mocht je zelf geen schaatsen hebben, dan kun je deze ook bij ons huren. Heb je genoeg geschaatst? Dan kun je nog nagenieten van een lekker glaasje warme chocolademelk en wat lekkers.

Jongensclub en Meidenavond

Tijdens de schoolweken hebben we ook eens in de twee weken een jongensclub en een meidenavond. Hierin doen we allemaal activiteiten met alleen jongens of alleen meisjes. Één keer in de zoveel tijd, doen we samen een leuke activiteit. We maken uitstapjes, kijken films, gaan de bossen in, jongens tegen de meiden en nog veel meer! Samen geven we invulling aan de avonden, dus ook jou eigen ideeën zijn van harte welkom!

Inloop

Na schooltijd is het Tienerhuis open. Je kunt dan gewoon binnen lopen en zelf iets gaan doen. Je kunt dan spullen komen lenen of je komt lekker om te relaxen. Zin in een praatje? De vrijwilligers staan voor je klaar! Kom gerust eens langs om te zien wat er allemaal te beleven is.

Wanneer is het Tienerhuis & Skatepark open?

We proberen het Tienerhuis en/of Skatepark zoveel als mogelijk open te houden. Maar dit lukt niet altijd omdat we, helaas te weinig vrijwilligers hebben. Als we open zijn dienen er minimaal twee volwassen vrijwilligers aanwezig te zijn.

KIJK VOOR DE JUISTE OPENINGSTIJDEN OP ONZE FACEBOOK PAGINA. OOK OP ONZE WEBSITE STAAT DE LAATSTE INFORMATIE!